Vijf maanden en één dag!

Een cadeautje voor mijn schatje omdat we vijf maanden samen waren. Ik vind het altijd heel moeilijk om hem ergens mee te verrassen maar sinds kort heeft hij ook een ‘eigen’ (lees: een prachtige Fries waar hij ook zo af en toe even op mag zitten) paard. We hadden al een mooi bordeaux kleurig dekje, een bijpassende poetstas en halster voor haar gekocht en vriendlief houdt erg van setjes. Genoeg om het bijbehorende halstertouw uit het buitenland te laten komen omdat het in Nederland niet te vinden was. Voordat je paardenhoofd op hol gaat, dat ging voordat hij mij kende natuurlijk niet om dekjes en bijpassende halsters.

Nu kent hij mij wel (en neemt hij nooit meer een paardenmeisje, die fout maak je maar één keer) en peesbescherming verfoei ik dus dan moest het een deken worden. Na wat zoeken had ik de deken gevonden die bij het dekje hoorde bij Epplejeck. Eindelijk kon ik hem ergens mee verrassen want bij onze laatste shop-trip hadden we niet kunnen slagen voor een deken. Tegenwoordig gaat iemand verrassen vrij makkelijk: klik, klik en nog eens klik. En een paar dagen later komt er een pakketje binnen.

Ik was overigens iets te laat met bestellen dus hij kwam ook een dag te laat binnen dus was het een vijf-maanden-en-een-dag-samen-cadeautje. Ook leuk. Dubbel verrassend natuurlijk want dan verwacht je geen cadeautje (mooi verhaaltje om goed te lullen dat ik gewoon te laat was). Hij vond de deken prachtig en uiteraard werd deze de volgende dag gepast. Hij stond de Friese dame prachtig. Mijn missie was geslaagd, althans dat dacht ik.

Zo’n twee weken later mocht de splinternieuwe zweetdeken aantreden omdat ze erg nat was en er een ijzig windje door merg en been ging. Ik wilde de kruissingels vast maken en kwam tot de ontdekking dat er eentje miste. Oeps. Niet opgevallen met passen. We hebben verpakking nog een keer gecheckt, maar de zak was echt leeg. Kut. Ik baalde als een stekker want een andere singel eraan vast maken maakte het setje toch iets minder een setje. Epplejeck maar even een mailtje sturen dan?

Het viel te proberen, ik had dezelfde dag nog antwoord en nog mooier: de volgende dag lag er een nieuw setje met singels op de deurmat. Ik heb al eerder een positieve blog geschreven over de service van EJ en bij deze nog een keertje: echt top geregeld! Vriendlief straalde natuurlijk van geluk en huppelde in de rondte met zijn mooie merrie (de Fries bedoel ik dan, niet mijzelf hoewel ik ook aan huppelen doe) en deken. Ik houd van zoetsappige eindes dus voor de lol van deze blog is de vorige zin een beetje aangedikt. Maar zonder dollen: dank je wel, EJ!

 

 

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *